ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΤΗΣ ΣΟΣΙΕΤΕ ΤΖΕΝΕΡΑΛ, ΤΖΕΡΟΜ ΚΑΡΒΙΕΛ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ, ΚΟΙΝΩΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΘΕΣΗ, ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ, ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ.

Περίπου πέντε δυσεκατομμύρια ευρώ χάθηκαν χωρίς να καταλάβει που πήγαν και χωρίς βέβαια να αποδειχτεί τελεσίδικα ότι και ο ίδιος ο υπάλληλος της τράπεζας, πέρα του ότι έφερε ουσιαστική ευθύνη, έπραξε τη λαθροχειρία αυτή , προκειμένου να επωφεληθεί ο ίδιος.

Όπως ο ίδιος λέει, και παραδέχονται και οι της τραπέζης, όλα ήταν μέσα στην μέθη του χρήματος, προκειμένου να αυξηθούν τα μπόνους που θα έπαιρνε, από τους πελάτες που «έβαλε στην γραμμή» να πράξουν τις πωλήσεις αυτές οι οποίες πραγματοποίησε.

Τέλος πάντων, τρία χρόνια αργότερα, για το σήμερα και για δυο δισεκατομμύρια ευρώ κινδυνεύουν εκατόν τριάντα χιλιάδες Έλληνες με απόλυση.

Ένας ανάλογος μικρουπάλληλος, αυτή τη φορά της Ελβετικής τράπεζας UBS, έκανε κάτι ανάλογο με δυο δισεκατομμύρια δολάρια, προκειμένου να βγάλει το ανάλογο μπόνους.

Βέβαια η τράπεζα ισχυρίζεται αυτή τη φορά οτι πρόκειται για απάτη και όχι για αμέλεια ή ενδοτραπεζική δυσλειτουργία και υπόσχεται να διαφυλάξει τους πελάτες της από αυτό το «κακό» που τους βρήκε.

Πάντως, όπως κα να έχει το θέμα, φαίνεται ότι το χρήμα έχει χάσει τη «μυρωδιά» του όσο αφορά τους φτωχούς όσο και τους πλούσιους.

Όποιοι παίζουν μαζί του είναι σαν να μην καταλαβαίνουν την αξία και βέβαια δεν την καταλαβαίνουν, και ψυχολογικά και ψυχικά αυτό είναι ένα κενό, με το τι έχουν να κάνουν.

Είναι απλά νούμερα σε χαρτί, τα οποία δεν έχουν καμιά ουσιαστική αξία για την πραγματικότητα της ουσιαστικής ύπαρξης του ανθρώπου.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Αρχη